Mosdókagyló felszerelése

Mosdó elhelyezését határozza meg hova szereli föl, hogy kényelmesen hozzáférhető legyen. A mosdót a falhoz helyezve körbe kell jelölni a furatok helyét a lábazatra téve, hogy a magasság ahhoz illeszkedni tudjon. Nagyon pontosan, mivel hibás jelölésnél ismételt fúrás szépség hibát okozhat. A lábazat furatainak helyét is egyúttal jelölje ki.

vízszerelő, víszerelés mosdókagyló felszerelése otthon, víszerelés mosdokagyló javítás felszerelés.

vízszerelés mosdókagyló

A fali furatok és a padlón a lábazatrögzítő furatok helyének kifúrását végezze el, olyan fúróval, ami áthatol a mosdó furatok és lábazat furatokban. Hiszen a csavarokat nagyobb, vagy kisebb furat méret esetén nem tudja betenni, egyik esetben beesik a csavar, a kisebb lyuk esetén nem megy át a mosdón a csavar.  A tiplik a furatba illeszkedjenek passzentosan. Egy kéznél lévő kalapáccsal a tipliket üsse a furatokba. Ezután jöhet már a lábazat és a mosdó tál felcsavarozása a helyére. Ha mindent jól mért ki, illetve jelölt be, akkor most könnyen betudja csavarozni ezzel felfogatni a lábazatot és a mosdót is.
Összeszereléskor a mosdóhoz kapott szerelékeket ne felejtse ki értelemszerűen használja fel. A
Helyezze föl a mosdót a lábazat tetejére, hogy a fali rögzítő csavarokat behelyezi a mosdón levő furatokba. Ezután helyezze fel a mosdótartó csavarra a műanyag betétet úgy, hogy annak pereme teljesen feküdjön föl a mosdón, majd tegye fel a fém alátétet. A szükséges tömítéseket ne felejtse ki, mert szivárogni fog a víz. Ez gyakorlatilag, minden csőkapcsolatnál kell alkalmazni!

Hogy azonban biztosan szépen és jól is legyen a mosdó kagyló felszerelés hívjon vízszerelés ügyben engem itt , van hogy a spórolás többe kerül később, gondolja meg. Vízszerelés gyakori javítások